CollectA v ČR

22.10.2013 09:44

Tak to konečně vypadá, že se distributor Collecty pro ČR umoudřil a ke konci roku zasypal stojany několika (1-2 roky starými) staršími a novějšími figurkami :) Nevím, zda-li máte možnost navštívit hračkárny sítě POMPO, ale právě tam jsou novinky od Collecty k mání. Z toho, co jsem měl na vlastní oči možnost vidět v Olomouci, jsou běžně k sehnání: Fenek, antilopa jelení, voduška, medvěd hnědý s mládětem, tapír s mládětem, kapibara, ježek, mečoun, aligátor, želva sloní, ovce Suffolk, delfín skákavý, delfínovec ganžský, kamzík bělák, kosatka dravá, kulohlavec černý, hříbata osla, hyena žíhaná, štětkoun, rys, agama vousatá, bobr, anguský býk, mrož s mládětem, rosnička červenooká a kapustňák s mládětem :)

Co se týče nádherných koní, jejichž autorkou je Deborah McDermott, tak se v ČR mezi novinkami objevili i tři moji favorité a to: Fríský kůň (vraník i pinto), clydesdaleský kůň (hnědý) - nádherný a těžký model, shirská klisna s hříbětem v kaštanovém provedení (taky nádherný a velký model), vzpínající se lipicán, dartmoorský pony (černá verze), anglický teplokrevník (šedá verze), mustang, hříbě tennesseeského mimochodníka, shetlandský pony (ryzák) a fjordský kůň.

Osobně jsem za tyto novinky nesmírně rád, protože jsou to neskutečně krásné a propracované modely a když máte možnost si je "ochytat", tak užasnete :)

 

A pokud přece jen nemáte možnost koupit si figurky v Pompu přímo, tento e-shop je nabízí všechny a snadno :)

https://www.maxikovy-hracky.cz/katalog/podle-znacky/collecta

Diskusní téma: CollectA v ČR

Datum: 14.12.2013

Vložil: Pompin

Titulek: Barokní pinto :D

Jen upozorním na malou chybičku "Fríský kůň (vraník i pinto)"
ten pinto není fríský kůň, ale barokní pinto ;) :D...

Datum: 11.11.2013

Vložil: mouvux

Titulek: オークリー ゴーグル




Datum: 22.10.2013

Vložil: Víťa (SAFARI POD KLÍČEM)

Titulek: COLLECTA

Zrovna dnes mi z Maxíkových hraček přijela už druhá várka modelů (voduška, bizon, fenek, kamzík bělák a mrožena :-)))). Jsem unešený z vodušky a mroženy. Jinak v první várce mě dostali kapustňáci, aligátor a antilopa jelení. Jinak u Maxíka jsou tyto modely cenově podstatně výhodnější. Zkrátka radost na tyto modely pohledět.

Datum: 02.11.2013

Vložil: MartinH

Titulek: Re: COLLECTA

Souhlasím... jsou to výborné modely!!!

Přidat nový příspěvek